Cautare:  
Home
Razvan:
Despre X Factor

Fără bariere de vârstă sau stil, X Factor a răsturnat audienţele din întreaga lume, bucurându-se de o incredibilă popularitate în rândul telespectatorilor. Creat de Simon Cowell în Marea Britanie, formatul a fost rapid achiziţionat de televiziuni din întreaga lume, astfel ca lă sfârşitul anului 2010 existau deja 47 de câştigători ai concursului.

Antena 1 va aduce în România X Factor, cel mai tare show de gen al deceniului. Formatul X factor se diferenţiază de alte show-uri din lume, prin faptul că juriul, format din personalităţi reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă. Pe parcursul emisiunii, juriul se transformă din judecători în adevăraţi mentori. Aşadar, în concurs nu sunt numai cei care cântă, ci şi reputaţiile membrilor din juriu.

Razvan si Dani, prezentatorii matinalului de la Antena 1, Neatza cu Razvan si Dani, au acceptat una dintre cele mai mari provocari ale carierei lor.

Din aceasta toamna ei vor fi cei care le vor prezenta romanilor la Antena 1 cel mai tare show de divertisment al deceniului, X Factor. Auditiile X Factor au luat startul la pe 14 mai, la Cluj, unde aproape 1000 de persoane au umplut parcarea Iulius Mall din Cluj. Cautarea celor care au factorul X a continuat pe 21 mai la Constanta, unde alte cateva sunte de oameni s-au adunat in parcul Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski. Pe 28 mai, peste 1000 de banateni au venit la Sala Olimpia din Timisoara pentru a-si face vocea auzita. Toate acestea au fost posibile cu ajutorul Consiliului Judetean Cluj, Primariei Municipiului Constanta si Primariei Municipiului Timisoara.

Auditiile sunt prima etapa a show-ului care a innebunit o lume intreaga si pe care, in curand, Antena 1 il va aduce si in Romania. Fara bariere de varsta sau stil, a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Pe langa oportunitatea de a-si schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita, participantii au si o miza materiala pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu oferit vreodata de un show de televiziune din Romania.

09 January 2012 08:40
Andrei Leonte, castigatorul X Factor a lipsit de acasa mai bine de doua luni, timp in care s-a aflat in casa X Factor.
04 January 2012 06:25
Concurentii X Factor au oferit o reprezentatie de zile mari la finele anului 2011, in Piata Constitutiei. Experienta pe care au capatat-o in cadrul celui mai mare show muzical din Romania si-a spus cuvantul in noaptea de Revelion, cand finalistii au reusit sa isi atraga ropote de aplauze din partea celor prezenti la eveniment.
04 January 2012 06:00
Dupa ce i-a cucerit definitiv pe romani si a fost ales castigatorul marii finale X Factor, Andrei se obisnuieste cu ideea ca viata lui nu va mai fi la fel. Presa a devenit foarte interesata de persoana lui, dar exista totusi un mic secret pe care foarte putini il cunosc.
03 January 2012 01:40
Viata lui Andrei Leonte s-a schimbat incepand cu 1 ianuarie 2012. Marele castigator X Factor si-a indeplinit cel mai mare vis al sau. Andrei este primul castigator al supershow-ului X Factor Romania, iar viata lui pare desprinsa din filmele de la Hollywood.
Echipele X Factor
Aboneaza-te la newsletter