Cautare:  
Home
Razvan:
Razvan si Dani prezinta X Factor

Razvan si Dani, prezentatorii matinalului de la Antena 1, “Neatza cu Razvan si Dani” au acceptat una dintre cele mai mari provocari ale carierei lor. Din aceasta toamna ei vor fi cei care le vor prezenta romanilor cel mai tare show de divertisment al deceniului, X Factor.

X Factor, show-ul care a transformat oameni obisnuiti in superstar-uri prinde glas la Antena 1. Razvan Simion si Dani Otil vor fi gazdele show-ului care a doborat recorduri de audienta, iar Antena 1 pune la bataie cel mai mare premiu din istoria show-urilor tv din tara noastra: 200.000 de euro.

Fara bariere de varsta sau stil, X Factor a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Creat de Simon Cowell in Marea Britanie, formatul a fost rapid achizitionat de televiziuni din intreaga lume, astfel ca la sfarsitul anului 2010 existau deja 47 de castigatori ai concursului.
 
Formatul X Factor se diferentiaza de alte show-uri din lume, prin faptul ca juriul, format din personalitati reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finalistii, ci ii si indruma. Pe parcursul emisiunii, juriul se transforma din judecatori in adevarati mentori. Asadar, in concurs nu sunt numai cei care canta, ci si reputatiile membrilor din juriu.

09 January 2012 08:40
Andrei Leonte, castigatorul X Factor a lipsit de acasa mai bine de doua luni, timp in care s-a aflat in casa X Factor.
04 January 2012 06:25
Concurentii X Factor au oferit o reprezentatie de zile mari la finele anului 2011, in Piata Constitutiei. Experienta pe care au capatat-o in cadrul celui mai mare show muzical din Romania si-a spus cuvantul in noaptea de Revelion, cand finalistii au reusit sa isi atraga ropote de aplauze din partea celor prezenti la eveniment.
04 January 2012 06:00
Dupa ce i-a cucerit definitiv pe romani si a fost ales castigatorul marii finale X Factor, Andrei se obisnuieste cu ideea ca viata lui nu va mai fi la fel. Presa a devenit foarte interesata de persoana lui, dar exista totusi un mic secret pe care foarte putini il cunosc.
03 January 2012 01:40
Viata lui Andrei Leonte s-a schimbat incepand cu 1 ianuarie 2012. Marele castigator X Factor si-a indeplinit cel mai mare vis al sau. Andrei este primul castigator al supershow-ului X Factor Romania, iar viata lui pare desprinsa din filmele de la Hollywood.
Echipele X Factor
Aboneaza-te la newsletter