Cautare:  
Home
Razvan:
Afla care este micul secret al lui Andrei Leonte!
04 January 2012 06:00
Dupa ce i-a cucerit definitiv pe romani si a fost ales castigatorul marii finale X Factor, Andrei se obisnuieste cu ideea ca viata lui nu va mai fi la fel. Presa a devenit foarte interesata de persoana lui, dar exista totusi un mic secret pe care foarte putini il cunosc.

Andrei mai are un prenume care ii displace total si pe care nu il foloseste niciodata. La o repetitie vorbea cu mentorul lui si a aflat ca si Morar are doua prenume Mihai si Ionut. Andrei i-a spus ca si el are doua prenume: Andrei si Madalin, dar nu foloseste niciodata al doilea nume pentru ca nu i se potriveste deloc.
 

Viata lui Andrei Leonte s-a schimbat incepand cu 1 ianuarie 2012. Marele castigator X Factor si-a indeplinit cel mai mare vis al sau. Andrei este primul castigator al supershow-ului X Factor Romania, iar viata lui pare desprinsa din filmele de la Hollywood.
 

Andrei este din Iasi, dar a studiat in Bucuresti, locul in care a si venit la auditii. A terminat facultatea de Comunicare si Relatii Publice a Universitatii Bucuresti si chiar in toamna acestui an, cand a aflat ca este unul dintre finalistii X Factor a fost admis si la un masterat cu acelasi profil.
 

Din totdeauna i-a placut sa cante, insa prima oara cand a cantat in public a fost la Balul Bobocilor in liceu, la proba de Mister Boboc. Urmatorul pas a fost sa fuga in prima zi din clasa a 11-a, de la sectia de Filologie de la liceul la care studia, la Liceul de Arte. Viata lui a fost presarata si cu momente foarte dificile. Parintii lui au fost nevoiti sa plece la munca in Italia pentru ca, la un moment dat, printr-o escrocherie imobiliara au ramas fara casa si a trebuit sa se mute cu chirie.
 

La X Factor, Andrei s-a facut remarcat inca de la auditii cand a cantat aproape fara greseala piesa trupei The Script, „The man who can't be moved", venind pe scena cu poza lui Natalie Portman. A confirmat apoi in celelalte etape ca are o voce deosebita si o charisma pe masura si a ajuns astfel in galele live X Factor - zece la numar. In niciuna dintre ele, Andrei nu a fost in pericolul eliminarii, publicul salvandu-l de fiecare data de la duel.
 

Daca la inceput a fost baiatul sensibil care a cantat balade, Andrei a aratat apoi ca are cate ceva din personalitatea fiecarui mare artist. A incercat sa fie pentru o seara Bon Jovi, Adam Levine, Tudor Chirila sau George Michael, insa cel mai bine i s-au potrivit mereu melodiile sensibile, pentru ca, așa cum Paula Seling a spus in repetate randuri, Andrei are o forța extraordinara de a transmite emoție pe scena.
 

Asta a facut si in marea finala, nu inainte insa de a arata ca are factorul X adica: voce foarte buna, prezenta scenica Si charisma. Altfel spus, ca poate umple Sali de concerte si vinde mii de albume. A cantat din nou piesa de la auditii, pentru ca mai apoi sa faca show pe scena impreuna cu Tudor Chirila. Momentul a fost savuros.


Echipele X Factor
Aboneaza-te la newsletter