Cautare:  
Home
Razvan:
Andrei Leonte, castigatorul X Factor Romania!
03 January 2012 12:20
Andrei Leonte va intra in istoria televiziunii - a castigat X Factor Romania! Voce extraordinara, atitudine de invingator, carisma de mare artist!

Finala fabuloasa la X Factor! Andrei Leonte, Iulian Vasile si Alin Vaduva si-au dat sufletul pe scena, in prima zi a anului 2012, cu speranta ca vor castiga marele premiu de 200.000 de euro. A fost un spectacol total, din care nu au lipsit muzica buna, emotiile coplesitoare si momentele de maxima tensiune! 

Dupa trei prestatii de exceptie, din partea fiecarui concurent, publicul a decis. Andrei Leonte este factorul X al Romaniei!A fost un drum greu, presarat cu multe provocari, dar si cu satisfactii pe masura. Si, dupa cum au spus-o juratii competitiei, atat Iulian Vasile, cat si Alin Vaduva, pot fi considerati castigatori! Au devenit adevarate vedete in industria muzicala, iar asta nu-i putin lucru! Ii asteapta, fara indoiala, o cariera extraordinara.

Finala competitiei X Factor a inceput in forta, in stilul Andrei Leonte, cu o melodie de exceptie - The Man Who Can't Be Moved! Sustinut din "tribune", concurentul a lasat emotiile la marginea scenei si a facut un spectacol de zile mari.Era doar inceputul! In fata camerelor de filmat a urcat trupa Vama, alaturi de care Andrei Leonte a cantat superb melodia "Vama Veche"!Zambitor si plin de optimism, Andrei a urcat pentru ultima oara pe scena X Factor, interpretand piesa "Someone like you"!

 Lumini, spectacol, emotie, factorul X!Echipele X Factor
Aboneaza-te la newsletter

Samsun cilingir Samsun cilingir