Cautare:  
Home
Razvan:
Finala X Factor se vede cu toata gasca de sustinatori
29 December 2011 01:55
Mai sunt trei zile pana la marea finala X Factor. Emotii mari pentru Alin, Andrei si Iulian, pentru mentorii lor, dar si pentru sutele de sustinatori. Pentru acestia din urma, Antena 1 a pregatit o surpriza de zile mari. Sustinatorii fiecarui concurent sunt invitati sa se stranga in cate un club din Bucuresti pentru a urmari marea finala. La finalul show-ului, castigatorul va merge sa isi intalneasca fanii.

Finala X Factor se vede cu toata gasca. Antena 1 ii invita pe fanii fiecarui concurent sa isi sustina favoritii la cate o petrecere dedicata fiecarui finalist. Astfel, cei care isi doresc ca Alin Vaduva sa fie primul star X Factor sunt asteptati duminica, inainte de marea finala, de la ora 19.00, la Club Pose pentru a urmari impreuna marea finala si a demonstra ca sunt cea mai tare gasca de fani. Daca Alin va fi cel care va castiga X Factor, va veni si el dupa terminarea show-ului pentru a sarbatori alaturi de cei care l-au votat.

Fanii lui Andrei Leonte sunt invitati pe 1 ianuarie 2012, de la aceeasi ora, la Club Collage. Si in cazul sau, promisiunea ramane valabila. Daca va iesi invingator din cursa pentru cel mai mare premiu din istoria show-urilor de gen din Romania, Andrei li se va alatura prietenilor si fanilor dupa marea finala pentru a se bucura impreuna de victorie.

La fel va face si Iulian Vasile, ai carui fani sunt invitati in Club Opium Stage pentru a-l urmari la ultima sa reprezentatie X Factor.

Cei care nu vor putea raspunde invitatiei Antenei 1 de a se alatura sustinatorilor si a vedea impreuna finala X Factor, pot urmari show -ul acasa, de la 20.20, numai pe Antena 1. Pentru marea finala, Alin, Andrei si Iulian vor pregati trei melodii fiecare si vor face show pentru a convinge publicul ca merita sa ii acorde voturile lui. Emotiile sunt mai mari ca niciodata, astfel ca cei trei concurenti repeta zilnic pentru ca duminica seara show-ul sa fie perfect.
Echipele X Factor
Aboneaza-te la newsletter

Samsun cilingir Samsun cilingir