Cautare:  
Home
Razvan:
Finalistii X Factor canta de Revelion in Piata Constitutiei
29 December 2011 05:30
X Factor naste staruri. Concurentii eliminati din galele live X Factor vor face show in seara de Revelion, la spectacolul oferit de Primaria Capitalei. Ei vor urca pe aceeasi scena cu Iris, Proconsul, Bere gratis, Voltaj, Directia 5, CRBL, Vunk, Pepe,  Zdob si Zdub. Spectacolul din Piata Constitutiei va fi transmis pe Antena 3.

Finalistii X Factor ies in strada. In noaptea de Revelion, bucurestenii vor avea parte de un concert la puterea X. In Piata Constitutiei din capitala, romanii vor incepe anul cu un super spectacol oferit de Primaria Capitalei, la care sunt invitati concurentii din galele live X Factor. Cristian Parmac, Ovidiu Nae, Refresh, Antonia Filip, Irina Florea, Diana Hetea, T&L si Duo Voice vor urca pe scena incepand de la ora 19.30.

Chiar daca au parasit competitia X Factor, drumul concurentilor spre celebritate abia s-a deschis. Cristian Parmac a fost invitat la mai multe emisiuni si este in discutii cu un compozitor strain pentru o piesa muzicala. Antonia Filip a fost cooptata de mentorul ei, Mihai Morar, in trupa emisiunii Rai da’ buni, in vreme ce Duo Voice a sustinut deja doua concerte cu Paula Seling – unul la Craiova, in ajun de Mos Nicolae si un altul de Craciun, la Timisoara. T&L, trupa eliminata in seara de Craciun ar putea semna un contract cu un producator  strain, dupa cum chiar Paula Seling a anuntat in emisiune.

Pentru cei trei concurenti ramasi inca in concurs, seara de Revelion va fi una incarcata de emotii. Pe 1 ianuarie, de la 20.20, Alin, Iulian si Andrei lupta pentru ultima oara pentru titlul X Factor si pentru cel mai mare premiu din istoria show-urilor de gen din tara noastra: 200.000 de euro, un premiu oferit de Orange.

Show-ul din seara finalei se anunta a fi unul extraordinar. Concurentii vor canta cate trei piese de fiecare, dintre care una in duet cu artisti de renume. Coregrafiile vor si ele surprinzatoare, iar publicul va fi cel care va alege cine este castigator. Dupa sase luni de cautari, auditii, pregatiri si gale live, pe 1 ianuarie 2012,  X Factor va da numele urmatorului super star la Romaniei.
Echipele X Factor
Aboneaza-te la newsletter

Samsun cilingir Samsun cilingir