Cautare:  
Home
Razvan:
Noi artisti internationali urca pe scena X Factor. East 17 canta duminica la Antena 1!
24 November 2011 04:45
Dupa Oceana si Touch and Go, noi artisti internationali se pregatesc sa urce pe scena X Factor. In aceasta saptamana, East 17 vin sa incante publicul roman in cadrul celei de-a cincea gale live X Factor. Pe mai departe, castigatorul Eurovisionului, Alexander Ryback, si indragita artista In-grid se pregatesc sa paseasca pe cea mai mare scena de sticla din Romania, la X Factor.

Cea de cincea gala live X Factor, difuzata de Antena 1, sambata de la 20.20, aduce in prim plan artisti care i-au inspirat de-a lungul carierei lor pe cei trei mentori. Paula Seling, Adrian Sina si Mihai Morar au ales pentru concurenti melodii ale eroilor lor muzicali. Michael Jackson, Mariah Carey, Beyonce sau Bon Jovi sunt doar o parte dintre artistii internationali ale caror hituri vor rasuna sambata pe scena X Factor.
 Telespectatorii isi vor putea vota din nou preferatii, iar duminica seara, de la 21.45, vom afla deznodamantul celui de-al cincilea weekend live X Factor. Tot duminica, publicul roman va retrai momente frumoase alaturi de East 17, trupa cunoscuta in intreaga lume pentru hituri precum „Stay another day", „House of love", „It's Alright" sau „Let it rain". Inspirate din subiecte ca dragoste, razboi sau pace, piesele celor de la East 17 au facut inconjurul lumii, atragand simpatia oamenilor de pretutindeni.Alin Vaduva, Diana Hetea, Iulian Vasile (mentor Adrian Sina), Duo Voice, T&L (mentor Paula Seling), Andrei Leonte, Irina Florea si Antonia Filip (mentor Mihai Morar) sunt concurentii care au ramas in lupta pentru titlul de super star al Romaniei si cel mai mare premiu din istoria show-urilor de gen din tara noastra - 200.000 de euro, premiu oferit de Orange. Ei vor incerca si la acest sfarsit de saptamana sa convinga publicul ca au factorul X si sa castige astfel votul si incerederea lui.Echipele X Factor
Aboneaza-te la newsletter