Cautare:  
Home
Razvan:
08 December 2011 06:20
Au mai ramas sase, iar cele doua luni petrecute zi de zi impreuna in casa X Factor au dat nastere, deopotriva la conflicate, dar si momente frumoase. De ziua lor, Andrei Leonte si Alin Vaduva au fost sarbatoriti de colegi, membrii ai echipei de productie, dar si de sustinatori.
07 December 2011 01:25
Castigatorul Eurovision, Alexander Ryback urca la acest sfarsit de saptamana pe scena X Factor. Artistul norvegian vine pentru a doua oara la X Factor Romania, dupa ce in etapa eliminarilor la casele juratilor a fost invitatul si consilierul Paulei Seling. Drumul concurentilor spre cel mai mare premiu din istoria televiziunilor din Romania a ajuns la jumatate.
06 December 2011 05:10
Nici nu au parasit bine competitia X Factor si au si sustinut un concert. Duo Voice, trupa eliminata la acest sfarsit de saptamana din concurs a fost invitata de Paula Seling, mentorul lor, sa i se alature pentru un concert caritabil, chiar in Ajun de Mos Nicolae.
06 December 2011 03:15
Drumul concurentilor X Factor spre victorie a ajuns la jumatate. Din 12 au ramas sase, competitia devine din ce in ce mai stransa, iar show-ul din ce in ce mai spectaculos. Pe 10 decembrie, gala o face publicul.
05 December 2011 02:35
Paula Seling a avut din nou parte de cele mai mari emotii aseara la X Factor. Duo Voice si T & L au intrat la duel, iar membrii juriului au decis ca T & L sa ramana in concurs. Imediat dupa aflarea deciziei, Paula le-a facut o invitatie...
05 December 2011 09:25
Concurentii X Factor au facut super show in cea de-a sasea gala live X Factor. Pentru prima data, au cantat acompaniati de un band live si s-au descurcat de minune. Voci puternice, melodii inspirat alese, coregrafii senzationale si scenografii incendiare la propriu au fost ingredientele unei seri de milioane, la Antena 1.
05 December 2011 09:10
Andrei Leonte a reusit sa ridice sala si juriul X Factor in picioare cantand melodia Moves Like Jagger. Mai mult decat atat, Adrian Sina s-a simtit atat de bine incat a reprodus legendarele miscari ale lui Mick Jagger, oferindu-se chiar sa il ajute pe Andrei sase perfectionze, desi concurentul face parte din categoria lui Mihai Morar.
05 December 2011 08:55
Elena din trupa Duo Voice si-a luat la revedere de la X Factor cantand o doina emotionanta.
05 December 2011 08:55
Momente dramatice la X Factor, in cea de-a sasea gala live! Paula Seling a ramas doar cu o singura trupa, dupa ce Duo Voice si T&L au intrat la duel. Ceea ce parea a fi cosmarul Paulei Seling a devenit realitate! In urma voturilor, cele doua trupe ramase la X Factor, Duo Voice si T&L, au intrat la duel.
05 December 2011 08:45
Tensiune maxima la X Factor! Concurentii sunt cu nervii la pamant, iar certurile se tin lant in ultima perioada. In prim plan, Diana Hetea!
Echipele X Factor
Aboneaza-te la newsletter