Cautare:  
Home
Razvan:
02 December 2011 02:00
Muzica se asculta cu sufletul. O vor demonstra Duo Voice, sambata la X Factor, in cea de-a sasea gala live. Corul Anghelos, format din copii cu deficiente de auz si vorbire, va “canta” impreuna cu Elena si Marcus una dintre cele mai sensibile melodii ale tuturor timpurilor.
01 December 2011 04:05
Ovidiu Nae este un alt finalist X Factor care si-a facut aparitia la Neatza, pentru a vorbi despre cum i-a schimbat acest show, viata. In bine!
01 December 2011 03:55
Baietii de la Refresh, care au fost eliminati in cea de-a patra gala X Factor, au venit la Neatza pentru a marturisi cum le-a schimbat acest show modul de a privi viata si muzica.
01 December 2011 03:50
Antena 1 intinde covorul rosu tuturor celor care au avut curajul sa lupte pentru visul lor. Oamenii simpli care au crezut in talentul, indemanarea, ambitia si puterea lor de munca pasesc acum, in lumina reflectoarelor...
01 December 2011 03:45
Desi eliminat de la X Factor, Cristian Parmac este convins ca este totusi marele castigator al show-ului. Dezvaluirea a fost facuta de catre Razvan Simion, in cadrul unei editii speciale Neatza, la 1 decembrie.
01 December 2011 02:30
Fiecare weekend aduce la Antena 1 o noua gala live X Factor, dar si o noua eliminare. La acest sfarsit de saptamana, cele mai bune prietene din casa X Factor au intrat la duel. Antonia Filip a trebuit sa paraseasca competitia, lucru care i-a pricinuit Irinei Florea...
30 November 2011 03:30
Finalistul X Factor, Andrei Leonte, isi sarbatoreste astazi onomastica. Departe de familia stabilita in Italia si de prietenii vechi, Andrei este astazi inconjurat de colegii si prietenii lui din casa X Factor. Ceilalti concurenti au avut grija sa-l felicite inca de la prima ora, insa pentru ca sambata este o noua gala X Factor...
29 November 2011 05:35
Mai sunt sapte si sunt gata sa arate cat de mult au evoluat in cele aproape doua luni la X Factor. Au cantat cu negativ si au convins telespectatorii ca merita sa le acorde votul lor. Acum, concurentii ramasi in competitie trec la un alt nivel. Sambata, finalistii X Factor canta acompaniati de un band. Publicul isi va putea vota din nou favoritii, iar duminica se va intalni cu Directia 5.
28 November 2011 05:40
Mihai Morar a fost pus aseara la X Factor intr-o situatie extrem de dificila. Doua dintre concurentele din categoria sa au intrat la duel, iar el a trebuit sa aleaga cine ramane in competitie si cine pleaca acasa. Cu ochii in lacrimi, Mihai Morar a decis sa mearga mai departe la X Factor cu Irina.
27 November 2011 11:25
Momente dramatice in cea de-a cincea gala X Factor. Cele mai bune prietene s-au infruntat intr-un duel nedrept. Mihai Morar a trebuit sa aleaga intre Irina Florea si Antonia Filip.
Echipele X Factor
Aboneaza-te la newsletter