Cautare:  
Home
Razvan:
22 November 2011 07:00
Sambata, eroii muzicii din toate timpurile prind viata la X Factor. Cei opt finalisti ramasi in competitie vor interpreta in cea de-a cincea gala live X Factor melodii din repertoriul artistilor care au scris istorie de-a lungul vremii si care i-au inspirat pe mentorii lor. Printre ei se numara Bon Jovi, Mariah Carey, Michael Jackson, Beyonce.Telespectatorii isi vor putea vota din nou preferatii...
22 November 2011 11:00
Chiar daca au parasit competitia X Factor, Cristian Parmac, fetele de la X –treme sau Mawgli revin in fiecare saptamana la galele live X Factor pentru a-si incuraja colegii si a-si saluta mentorii. Aseara, la prima gala in care nu a mai fost pe scena, Mawgli a fost asaltat de fanele care au dorit sa ii ceara un autograf.
21 November 2011 02:00
Paula Seling a aratat senzational duminica seara la X Factor - Decizia. Jurata a purtat o superba rochie neagra, care i-a scos in evidenta formele. Cu umeri supradimensionati, din piele, rochia a atras toate privirile in zona decolteului.
21 November 2011 01:35
Cele mai frumoase melodii de dragoste au rasunat aseara la Antena 1. Pe cea mai mare scena de sticla din Romania concurentii au creat prin muzica o seara in care iubirea a facut legea, dar nu iubirea clasica, ci iubirea moderna asa cum X Factor ne-a obisnuit.
21 November 2011 12:25
In cadrul celei de-a patra gale X Factor, trupa Refresh a intrat la duel pentru a treia doua consecutiv, de data aceasta concurand impotriva Antoniei Filip!
21 November 2011 12:20
Trupa Duo Voice a avut mereu evolutii bune la X Factor, dar in cea de-a patra Gala live cei doi au fost pur si simplu senzationali.Drept dovada, juriul a ramas inmarmurit de vocea superba a Elenei, dar si de tonul puternic pe care Marcus l-a oferit melodiei.
18 November 2011 01:15
Pe parcursul galelor live X Factor, difuzate in fiecare sambata si duminica la Antena 1, artisti cunoscuti din Romania, dar si de peste hotare se vor intalni cu telespectatorii supershowului, oferindu-le momente muzicale deosebite si multe alte surprize.
16 November 2011 05:20
Mihai Morar i-a facut o surpriza extraordinara fostului sau concurent de la X Factor, Ovidiu Nae, alias Mawgli. Juratul si mentorul X Factor din a carui categorie a facut parte Ovidiu, pana la eliminare, i-a organizat primul concert, chiar la doua zile dupa ce a parasit competitia X Factor.
16 November 2011 03:20
Competitia X Factor devine din ce in ce mai stransa, iar rolul publicului din ce in ce mai insemnat. Inca de la prima gala live X Factor, telespectatorii isi pot vota in fiecare weekend preferatii, salvandu-i astfel de la eliminare.
15 November 2011 12:30
Ieri, pe platoul de la Acces Direct, Mihai Morar i-a facut o surpriza extraordinara fostului sau concurent de la X Factor, Ovidiu Nae, surpriza care ii va deschide tanarului drumul catre celebritate. Morar i-a organizat primul sau concert, chiar in aceasta seara. Mawgly va imparti scena cu rapperul Puya, la una dintre cele mai tari petreceri studentesti.
Echipele X Factor
Aboneaza-te la newsletter