Cautare:  
Home
Razvan:
Vama, Vunk, Mandinga, ROA si Laurentiu Duta pe scena X Factor. Duminica, X Factor isi alege castigatorul
30 December 2011 09:15
Au mai ramas doua zile pana la marea finala X Factor. Emotiile sunt mai mari ca niciodata, iar spectacolul pe care il vor oferi cei trei concurenti va fi cu totul deosebit. Pe scena X Factor vor urca, in marea finala, Vama, Vunk, Mandinga, ROA si Laurentiu Duta.

Alin, Iulian si Andrei sunt cei trei care se lupta pentru titlul X Factor, dar si cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din Romania: 200.000 euro. Au demonstrat ca merita un loc in marea finala, insa doar unul poate iesi invingator, iar publicul va fi cel care va decide.Emotiile sunt mari, iar show-ul din prima zi a lui 2012 se anunta a fi senzational. 

Concurentii vor deschide seara cu o melodie de grup, pentru ca mai apoi sa interpreteze cate trei melodii fiecare. Vor sustine, practic, un miniconcert care sa ii convinga pe cei de acasa ca merita sa le acorde voturile lor. La finalul spectacolului, liniile telefonice se inchid, iar romanii vor afla care este cel care a insumat cele mai multe voturi si care castiga astfel marele premiu.

In marea finala, telespectatorii vor avea ocazia sa reasculte melodiile din auditii, cele care i-au cucerit definitiv deopotriva pe jurati si pe cei care mai apoi i-au votat trimitandu-i in marea finala. Suprizele nu se opresc insa aici pentru ca cei trei finalisti vor canta in duet cu artisti de renume din tara noastra. Vama, Vunk, Mandinga si Laurentiu Duta vor urca pe scena X Factor, la marea finala de pe 1 ianuarie 2012. 

Tot atunci, ROA vine sa le cante telespectatorilor cat de mult le place X Factor. Care dintre cei trei finalisti va convinge publicul ca merita titlul de super star si cel mai mare premiu din istoria televiziunilor din Romania, telespectatorii vor afla doar stand cu ochii pe Antena 1, duminica, de la 20.20.
Echipele X Factor
Aboneaza-te la newsletter

Samsun cilingir Samsun cilingir