Cautare:  
Home
Razvan:
Vezi un interviu emotionant cu Andrei Leonte!
03 January 2012 12:25
Romanii au decis! Andrei Leonte are Factorul X! Dupa 6 luni de pregatire, repetitii si competitie, a venit si momentul deznodamantului. Aseara, Andrei, Alin si Iulian au dus o lupta crancena pentru marele premiu de 200 de mii de euro. Concurentul lui Mihai Morar a castigat 51 la suta din voturile telespectatorilor. Si, mai mult de atat, inimile romanilor.

Cu lacrimi de fericire - asa a primitAndrei Leonte vestea cea mare. Emotiile i-au coplesit si pe colegii lui, dar mai ales pe Mihai Morar, cel care i-a fost mentor timp de 6 luni.

"Eu nu am avut in toate galele si auditiile atatea emotii cate am dupa ce s-a terminat finala. Eu mi-am pregatit doar discursul de perdant, asa ca a trebuit sa improvizez acum cand am castigat. Nu pot sa zic decat un mare, mare multumesc! Asta e tot ce-mi sta in minte, pentru ca nu am ajuns singur aici", a marturisit Morar, completat de castigatorul X Factor.

Andrei Leonte a castigat voturile publicului printr-un show de exceptie. Intai a fascinat publicul cu vocea sa pusa in valoare de o piesa sensibila. Andrei a electrizat apoi sala, alaturi de trupa Vama.

Cu doar cateva ore inainte sa cucereasca definitiv inimile romanilor, Andrei si-a pastrat modestia si nu a dezvaluit nimic din ce avea sa urmeze.

Pe holuri, in cabine si la machiaj a fost un adevarat furnicar. Emotiile insa i-au cuprins pe cei trei concurenti cu doar cateva minute inainte sa urce pe scena. Andrei, Iulian si Alin au demonstrat ca sunt prieteni pana sa intre sub lumina reflectoarelor.
Imediat a venit si unul dintre momentele mult asteptate, prima piesa de grup. Au urmat apoi melodiile individuale. Andrei, Alin si Iulian au fost sustinuti de fostii lor colegi care se aflau in culise.

"Ma simt recunoscator. [...] Inca nu stiu cum sa vorbesc despre lucrurile astea, nu m-am obisnuit ca oamenii sa-mi ceara autografe. Aseara a fost cat toate celelalte gale la un loc! Cu Tudor Chirila a fost... nu am cuvinte, nu stiam cum sa le multumesc. A fost o energie pozitiva in sala, ne-au aplaudat, ne-au incurajat", a marturisit factorul X al Romaniei! 

Vezi un super-interviu cu Andrei Leonte!La finalul showului, toata echipa X Factor a mers in club unde a petrecut pana dimineata. Andrei Leonte a fost asteptat de fani pentru o sesiune de poze si autografe.

Echipele X Factor
Aboneaza-te la newsletter

Samsun cilingir Samsun cilingir